Основно меню
Моята зона
Evropa-Kari.com ви предоставя своите съвети как безпроблемно да купите или продадете вашата подемно-транспортна техника втора употреба!

Съвети за купувачите на подемно-транспортна техника втора употреба

Сравнете цените на машините със сходни характеристики

Внимавайте с прекалено ниските или прекалено високите цени на машини от една и съща марка с близък брой моточасове.

Свържете се с продавача

За предпочитане се свързвайте по телефона. Проверете дали телефонния код на предоставения телефон отговаря на страната на продавача. Проверете дали телефонния код на предоставения телефон отговаря на страната на продавача.

Информирайте се за историята

Дори в обявата да са описани техническите характеристики на подемно-транспортната техника, не се колебайте да попитате продавача какви са били условията ѝ на експлоатация.

Проверете състоянието на техниката

Ако имате възможност, отидете на място, за да тествате техниката и да проверите за видими неизправности (хидравлични връзки, течове, двигател и др.)

Проверете документите

По време на сделката продавачът трябва да ви предостави фактурите от поддръжката и протоколите от общите периодични прегледи.

Съмнителен продавач?

Нашият екип проверява системно самоличността на професионалните търговци, които публикуват обяви на Evropa-Kari.com. Ако все пак имате съмнение или срещнете проблем с търговец, не се колебайте да ни го съобщите.